نمایشگاه گروهی حجم و نقاشی در گالری دیدار didar gallery
اخبار و مطبوعات
اخبار و مطبوعات رویدادها مقالات
کارگاه آموزشی «مهندسی پرامپت و کاربردهای آن در هنر و هوش مصنوعی»
۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۳

گالری دیدار برگزار می‌کند:   کارگاه آموزشی: «مهندسی پرامپت و کاربردهای آن در هنر و هوش مصنوعی»   با ارائه‌‌ی محمد قادریان    آشنایی با اصول و تکنیک‌های پایه مهندسی پرامپت: ساختار، کلمات کلیدی و تأثیر آن‌ها بر نتایج هنری کاربردهای مهندسی پرامپت در نوشتار هنری: ایده‌پردازی، استیتمنت‌نویسی، و پروپوزال‌نویسی مهندسی پرامپت در خلق تصاویر هنری: تولید آثار در سبک‌های مختلف و کاربردهای گرافیکی و تبلیغاتی معرفی و کار با ابزارهای محبوب هوش مصنوعی: با تمرکز بر Leonardo AI و Firefly برای خلق آثار هنری   زمان: چهارشنبه 31 مرداد 1403،ساعت 18 آدرس گالری دیدار: خیابان مهرداد، خیابان شهید قندی…

ادامه
کارگاه آموزشی جستار نویسی
۲۹ تیر ماه ۱۴۰۳

«گالری دیدار برگزار می‌کند» قابل توجه علاقه‌مندان به نگارش روایت خود کارگاه آموزشی: «از نوشتن جستار تا ویدئو جستار» شامل سه دوره جستار؛ - دوره نخست: نوشتن جستار - دوره دوم: عکس جستار - دوره سوم: ویدئو جستار - هر دوره شامل پنج جلسه‌ی دو ساعته مدرس: رسول معرک‌نژاد.   - پیش‌ ثبت‌نام تا پایان روز چهارم مردادماه - ارسال مشخصات: نام‌ونام‌خانوادگی؛ شماره موبایل؛ تحصیلات به شماره واتساپ 09336734085 - شرکت در مصاحبه: تاریخ پنجم مردادماه؛ راس ساعت هیجده در گالری دیدار (جلسه معرفی دوره رایگان) - کارگاه آموزشی روزهای فرد (یک‌شنبه‌، سه‌شنبه‌ و پنج‌شنبه‌)؛ ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۹:۳۰ -…

ادامه
نمایش فیلم “گیزلا” در گالری دیدار
۲۶ تیر ماه ۱۴۰۳

نمایش فیلم "گیزلا" ساخته ی "خسرو سینایی" و گفتگو با "گیزلا وارگا سینایی" در روز چهارم نمایشگاه "فال حافظ" در گالری دیدار 1403/04/19

ادامه
نشست با گیزلا وارگا سینایی در دانشگاه سپهر
۲۶ تیر ماه ۱۴۰۳

نشست با گیزلا وارگا سینایی روز یکشنبه، 17 تیر ماه 1403، نشستی با گیزلا وارگا سینایی در دانشگاه سپهر اصفهان برگزار شد و پیرامون نمایشگاه "فال حافظ" که در گالری دیدار به برقرار بود، گفت و گو شد.

ادامه
گزارش نمایشگاه “سمفونی زندگی” در روزنامه دیلی پاکستان
۰۶ تیر ماه ۱۴۰۳

ترجمه‌ی گزارش نمایشگاه سمفونی زندگی در روزنامه‌ی پاکستانی (ترجمه از محمد قادریان) نغمه شورانگیز در اصفهان در شهر تاریخی اصفهان، جایی که زمزمه‌های قرن‌ها در آن سفر می‌کنند و پژواک کاروان‌ها در بازارهای پرجنب‌وجوش طنین‌انداز می‌شود، گالری هنری دیدار در آخرین هفته ماه می میزبان سمفونی باشکوهی از ارتباطات بود. در جهانی که دیوارها برپا می‌شوند، درحالی که در برابر این تجلیات متنوع ایستادیم، به یادمان آمد که انسانیت از مرزهای مصنوعی فراتر می‌رود. نمایشگاه «سمفونی زندگی» حدود 57 اثر از 20 کشور مختلف از جمله مراکش، کره جنوبی، پاکستان، نروژ، تایوان، هند، لیتوانی، اتریش، مکزیک، سنگاپور، اندونزی، قزاقستان، ایران،…

ادامه
نمایشگاه محمود حشمتی نژاد از زبان سیدمحمود حسینی
۰۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳

به بهانه برگزاری نمایشگاه استاد محمود حشمتی نژاد در گالری دیدار حشمتی نژاد هنرمندی است بی‌ادعا ،بی‌آلایش، متین و با روحیه‌ای اجتماعی و البته پرکار. نمایشگاهی از تجربه‌های این هنرمند که تماماً به ارائه نقاشی‌های اخیر او در ابعاد بزرگ می‌پردازد، بر دیوار گالری دیدار نقش بسته است. کارهایی از سالهای دهه هشتاد شمسی تا کارهای جدید که در سال 1402 خلق شده اند، در کنار هم دیده می‌شوند. کارها عموماً انتزاعی و انتزاعی فیگوراتیو هستند که در کارهای ابتدایی با ساختار کاملاً هندسی و انسجام تصویری بالا دیده می‌شوند. تابلو‌های این نمایشگاه همگی با تکنیک رنگ و روغن اجرا…

ادامه
فعالیت مجدد گالری «دیدار» پس از ۶ ماه وقفه
۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲

فعالیت مجدد گالری «دیدار» پس از ۶ ماه وقفه مدیر گالری دیدار گفت: این گالری پس از شش ماه وقفه با برگزاری نمایشگاه آبرنگ از بهاره شب انگیز با عنوان «آهای خبردار» شروع به فعالیت می‌کند. پروانه سیلانی، در گفت‌وگو با ایمنا درباره فعالیت گالری دیدار اظهار کرد: گالری اواخر سال ۹۶ با رویکرد هنر معاصر تأسیس شد که با برگزاری نمایشگاه‌های گروهی هنرمندان جوان زیادی را معرفی کرده است. وی ادامه داد: هرساله تعداد زیادی نمایشگاه توسط این گالری برگزار شده است؛ در دوران کرونا یک وقفه دو ساله افتاد، پس از اعتراضات اخیر هم تعدادی از هنرمندان نمایشگاه را کنسل…

ادامه
آهای خبردار
۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۲

آهای خبردار... ایسنا/اصفهان اگر این روزها به گالری دیدار بروید نقاشی‌های مختلفی از کلاغ‌ها را خواهید دید که حکایتی است از میزبانی اصفهانِ قدیم از پرندگان، آن‌ هم در روزگار کنونی که حتی کلاغ‌ها هم در این شهر کمتر دیده می شوند. بهاره شب انگیز درباره نمایشگاه نقاشی «آهای خبردار» به ایسنا گفت: در این نمایشگاه ۴۰ تابلوی نقاشی ارائه‌شده که با استفاده از تکنیک آبرنگ کار شده‌اند و صحنه‌های مختلفی از زندگی کلاغ‌ها را به نمایش می‌گذارند. او ادامه داد: پرنده‌ها عموماً با یک یا دو صفت شناخته می‌شوند، اما کلاغ‌ها ویژگی‌های زیادی دارند و به حافظه قوی، آینده‌نگری،…

ادامه
تجربیاتی که به نمایشگاهی هنری تبدیل شده اند (باشگاه خبرنگاران جوان)
۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱

تجربیاتی که به نمایشگاهی هنری تبدیل شده اند (باشگاه خبرنگاران جوان) «زنی را می‌شناسم من!» نام مجموعه آثاری هنری است که در قالب یک نمایشگاه در اصفهان برگزار خواهد شد.   آمنه بدرالسماء هنرمند اصفهانی از برگزاری نمایشگاه «زنی را می‌شناسم من!» خبر می‌دهد و می‌گوید: این عنوان، برگرفته شده از اشعار فریبا شش بلوکی است. آثاری که در این نمایشگاه به معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد طی ۱۰ سال خلق شده اند. این آثار حاصل زیست من از دهه ۳۰ تا ۴۰ سالگی است که البته از تجربیات سایر زنان جامعه نیز بهره گرفته ام. او گفت: موضوع آثار…

ادامه
«زنی را می‌شناسم من»؛ شاعرانه‌ای بربوم نقاشی
۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱

«زنی را می‌شناسم من»؛ شاعرانه‌ای بربوم نقاشی   ایسنا/اصفهان «با صدایی آشنا که گویی صدای همه ما است، می‌پرسد: چای می‌خوری؟ دو لیوان می‌آورد و می‌نشیند کنارم. چای کیسه‌ای را می‌اندازد داخل یکی از لیوان‌ها و آب جوش را می‌ریزد بر تن اسیرش. کیسه چای را حالا مهمان لیوان من می‌کند. بقیه عصاره چای سهم من می‌شود. من هم رنگ می‌گیرم. پر می‌شوم از قرمز، هنگامی که دختری چون ساق نازک گندم درو می‌شود»؛ این نوشته واگویه‌ای از درونیات آمنه بدرالسماء است که حالا بر تن بوم نقاشی و در نمایشگاه «زنی را می‌شناسم من»، تجلی یافته است. او درباره ایده…

ادامه